Week-end

Idag vare söndag, å jag har insett vad otroligt dålig jag är på att skriva nåt på min blogg nu för tiden.

Hur som haver så har min helg varit såhär:

Fredag: Vansinnigt lugn, tills jag väcktes av Emma och hennes arbetskompisar strax efter ett på natten, de ville bara låna toan.. Jag gömde mig under täcket, medan emma vallade ut dem igen. Jag var inte så social just då, men det var galet roligt i efterhand :)

Lördag: jag &emmiz drog till ö-sund och vandrade runt i affärer i det superfina vårvädret :) Jag gillar att ta en heldag med emmis nu och då. Hon är min själsfrände, just nu iaf finns det ingen som känner eller förstår mig bättre än hon.

Söndag: Jag drog ut på en joggingrunda. Gick rätt bra, förutom att jag fick vansinnigt ont i mina fötter och ben redan efter någon meter. Förmodligen p.g.a att mina skor är för gamla. Ser verkligen framemot att köpa nya löparskor i morrn :)

Förutom det har jag och pappa bytt däck på min bil. Så nu har min fina bil nya vackra däck med fälgar till :) har inte hunnit ta en bild än. Men det kommer väl förmodligen.. :P

Hursomhaver ha en god natt! :)

Ärlighet varar längst :P

Något som är väldigt vanligt på mitt jobb är att alltid få höra sanningen. Dagens två sanningar : "Andrea, vad har du i pannan? Svar: "Jag har fått finnar". "Ja, jag ser det de har typ växt ihop".

Nästa sanning: "Vad du är röd i ansiktet". Mitt svar: "Ja, jag vet".

Jag har börjat få hudproblem. Igen, större delen av min uppväxt har jag haft felfri hud. Nästintill perfekt, men efter att ha lagt av med p-piller, efter fem års användning fick jag massor av finnar. Sedan fick jag en salva utskriven av läkaren mot acnen. Trodde jag hade besegrat det, fram tills det dök upp igen för några dagar sedan. Så igår gick jag och tog ut en ny salvtub från apoteket och i morse vaknade jag upp med att större delen av mitt ansikte hade röda utslag.. Skittrist :(

Annars har jag bara tagit det lugnt ikväll, har varit så trött. Var hem till mamma och pappa en sväng med bilen, och hämtade vårjackorna. Mamma provkörde bilen, hade rätt roligt åt henne. Hon hade sådana problem med kopplingen..

Ja så var min onsdag. Det enda som återstår är Grey's anatomy och läggdags :)

Burn it up

Har varit på gympa och studsat runt och bränt lite kalorier.
Nu kikar jag på Kattis&co om utseendesfixering och plastikoperationer. Intressant. :)

I'm back on track

Håller på att komma i form.. IGEN :P
Det svåraste är inte att komma i form, utan att hålla formen när man väl kommit till sitt slutmål.

Denna påsk har inte behandlat mig särskilt bra, t.o.m mina för stora byxor, är nu för tighta.

Men ikväll har jag tagit mina första steg mot mitt bättre jag. Tog på mig running-skorna och for ut och powerwalkade. Om några veckor ska jag nog ha fått upp konditionen så jag kan springa igen. Sedan gäller det bara att påminna mig om att aldrig någonsin sluta springa.

Längtar tills i morgon då börjar gympan igen. och på torsdag är det aerobics. :)

Btw i lördags fick jag hem min blåa pärla (bil) så till helgen ska jag och pappsen byta från vinterdäck till sommardäck med aluminium fälgar, då ska den plåtas. Och OM min kamera vill samarbeta med mig, hamnar en bild här på bloggen.

Lite shopping har det hunnits med också

När man endast är 1.67 cm över havet kan man behöva lite extra höjd.
Har köpt nya dojjor som ska anlända i slutet av april.

 Nice eller hur? :P Finns på Halens

Köpte även en klänning, ska visa lite ben i sommar. Har fått för mig att korta kjolar förlänger mina korta benstumpar.

 Fast min kommer att vara i svart. Och då hoppas jag även att jag har långt, svajande mörkt hår. Sparar för fullt just nu :)

Till sommaren, drömmer mycket om den just nu. Sommarbarn som jag är. Då ska jag ta på mig min svarta klänning, mina höga skor och sätta mig i min blå metallicfärgade Mazda 323 F och köra ner till E-tuna till min kära Moster m. familj :) Jag längtar! Snaaart sommar :D Can't wait!

Påskhelg

Firar min påsk med familjen i Stenbacka. Igår gjorde vi en sväng på skotern, min far, jag & morbror. Det var superkul, förutom att vi inte kunde ta oss till Tåsjön för isen hade tinat upp och ån var öppen. Så vi fick vända om, vi kunde ju inte ta oss över. Men grymt skoj att sladda loss på lederna och bellviksjön ändå :)


Härligt väder var det ju iaf :D


Våra förlorade älsklingar









Gun kom och lade dessa vackra Huskey-valpar i min & Margots famn. Sedan tog hon tillbaka dem. Jag blev omedelbart förälskad i Mango. Så vad kan man säga är smått olycklig nu.. :(

Denna dag har jag tryckt i mig allt påskgodis man kan tänka sig, mår riktigt illa om jag ska vara helt ärlig. Ikväll blir det en slapp kväll framför teven. Och det blir nog inge mer godis för mig denna helg. Blir förmodligen illamående bara av att se en godispåse :)

I morrn ska jag till Stenbacka och mysa med Morfar och resten av familjen, sen måste jag ta mig i kragen och träna. Kanske går lite lättare när magen inte är full av godis.. :)



Request

Fick många kommentarer om lakrits&hallon kladdkakan. Så här är receptet:

3 ägg
175 g socker (Jag tog 2 dl)
200 g frysta hallon (går lika bra m. 250 g)
10 st Kick lakritskola, fint hackade
150 g smält smör
2 dl vetemjöl
1 krm salt
Ströbröd

Gör såhär:

1) Värm ugnen till 200 grader
2) Rör ihop ägg, socker, Kick och hallon. Tillsätt det smälta smöret och rör ned vetemjöl och salt.
3) Häll upp smeten i en smord och bröad rund form (cirka 22 cm) med löstagbar botten.
4) Grädda 16-25 minuter i 200 graders ugn, kontrollera med sticka. Kakan ska vara kladdig i mitten.
5) Kyl ned och servera med vaniljglass.

Ang. punkt 5: Tyckte den var godare nybakt. Läs: Varm. Men det är mitt eget tycke, glass är ett måste till!

Smaklig måltid!

Tänkte jag skulle passa på att visa min fina Påsk- pärlhyacint som jag köpte för blomstercheckarna jag fick av min vän jessica på alla hjärtans dag.


Tog bilden med min mobil, för att det skulle gå fort. Därav den dålig kvaliteten.

En annan, present jag fick i helgen som jag är mäkta stolt över var denna bild av mina gudomligt söta brorsdöttrar:



Sweet cheeks :) Vet int om jag stava det rätt, men ni förstår nog vad jag menar iaf.

Nu ska Dregan hoppa upp på träningscykeln en sväng, för dåligt väder för en jogging tur. Tog en igår och det var inte alltför skönt i blötsnön, som rann ner som en kall regnskur. Kunde knappt se vars man sprang. Hoppas på solsken nu inför påsk.


Myskväll

Hade en lugn dag och kväll i min lägenhet. Bakade en supergod kaka, om man gillar lakrits det vill säga. Och det gör jag :) Lakrits&hallon kladdkaka med glass. Supersmarrigt :P



Efter det gick jag ut och hyrde en film. The Escapist. Toppenbra film. Fick även besök av min bror och min brorsdotter. De satt här en liten stund och spelade drakspelet på svt.se
Hon gjorde några låtar på det spelet och sedan diggade jag, Nalle, Alicia & Jonas :)

Life is good - Det går bra nu - Livet leker :)


My Party people :)

Dessa förgyllde min tillvaro igår / inatt. Man ska se till att omge sig med människor som gör en glad. Det ger positiv energi. Igår hade jag en hel lägenhet fylld av glada, roliga & positiva människor. Hade så skoj :)



Okej så jag kanske överdrev lite när Nils sa att jag skulle le :P








Mickis&Sessan

De kom förbi på en fika. Var riktigt trevligt, förutom att Sessan luktade ruttet ägg emellanåt :P



Sötnosarna :)

Kom gärna tillbaks på en fika när du är i krokarna igen. Annars kommer jag på ett besök till dej och "korvmannen", när jag skaffat bil igen. Vilket är snart :P

Nu är det dags att sova. Så jag orkar med morgondagen :)

RSS 2.0