Sunshine happy

Har varit ute mycket i solen nu när det varit så fint och varmt ute. Därför har det inte blivit mycket tid över till att blogga.
Det finns mycket att vara glad åt nu. En av mina allra närmsta kompisar, Sandra, har flyttat hem :) Så i torsdags hade vi en helkväll tillsammans med promenad i solskenet och glassätning och film.

Annars har jag bara cruisat i min bil och i helgen var jag i stenbacka i stugan och låg och solade på bryggan. Sååå härligt, förutom att mina ben blivit sönderbitna av brems (stavas det så?)..

När det är soligt ute, kan det vara svårt att få i sig något ätbart. Vilket iofs funkar bra för mig ändå, som behöver förlora lite extrakilon jag dragit på mig under mitt sockerfrossande. Blev dock inspirerad av min mosters tips från sin blogg om fruktsallad med keso. Var lite skeptisk till hur det skulle smaka med keso, men blev positivt överaskad. Supersmarrigt:)

 Jordgubbar, bananer, äpple, kiwi, blodgrape och keso. Mums:)

  Min bil.. helt fantastisk, men dock lite för het när värmen kommer :) But I love it anyway.

Solade igår, men är fortfarande lite blek men jag har sol i sinnet iaf.

Njut av solen så länge den varar mina vänner. För det ska jag. I'm gonna soak up the sun:)


Tjoho

Jag har varit så duktig idag. Var uppe klockan 6 i morse, för att ta reda på min tvätt som hängde nere i tvättstugan. När jag kom upp igen, gick jag inte och la mig i sängen igen som jag brukar göra.
Istället hoppat jag upp på min träningscykel och cyklade i en halvtimme innan frukost. Duktigt va? :)

Idag har det dessutom varit toppenfint väder, så jag tog en liten prommis på min rast. Nu känner jag mig duktig och inget sötsug har jag haft idag heller.

Det enda negativa med denna dag är att jag försökt överföra bilder till datorn, men något är fel på överföringen... Hoppas att det bara är något tillfälligt med kameran/datorn...

Nä nu ska jag göra något vettigt. Tråkigt vettigt: Disken kallar :S


Ha en toppenkväll! :)

I don't care what you think

As long as it's about me... :P

För ni förstår jag vet redan vad jag är och hur jag fungerar. Synd att man inte alltid minns allt man gör, eller tur kanske jag ska säga? Jag verkar ha ett selektivt minne, jag minns det som är värt att minnas :)

Och det är alltid roligt att få skapa rubriker :)

Vet att det var hundra år sen jag skrev här sist. Så folk (om det nu är någon som ff läser min blogg) kanske undrar vad jag hållit på med sen jag skrev sist... ?
Jag har i stort sett bara varit i min lilla bubbla med filten uppdragen till öronen, efter avslutat arbete. När helgen sedan kommit har jag dragit i mig stora mängder socker och sugit i mig vätska som en uttorkad svamp. Kanske inte alltid så lyckat, men något spännande ska man väl utsättas för emellanåt :P

For the record: Det finns inget jag ångrar, även om jag ibland undrar varför saker och ting sker. Så länge de som står mig nära fortfarande älskar och accepterar mig så är det inga problem. Och jag vet att Hon med stort H fortfarande gillar mig för den jag är, även mitt whitetrashiga sätt :P Och hon vet att jag älskar henne :)

Nu framöver ska jag fokusera min fritid på att förbättra mig själv. Måste avgifta mig från allt socker.. Annars kommer jag nog dö av en sockeröverdos :S Så nu har jag skrivit det här och då borde det bli lättare att hålla det. Träning, avhållning från socker och mjölmat. Nu är det fan i mig dags att göra något åt mitt liv. Ikväll blir det till att kika på sommarkrysset och träna till de ljuva tonerna av min nyinköpta skiva Bandit rock :)

Och jag lovar att bli bättre på att blogga framöver  :)

Lev & må!

RSS 2.0