Life is great

Ikväll har "lillrompa" & "gneka" varit här på besök.
Hade bakat lite snoddas kakor och bjudit hit dom på lite girlie talk :)

Till på fredag, kanske Emma drar ihop ett gäng som kommer hit på lite "snack&skojs".

Life is great, if you have great friends. Det är människorna som är viktiga i allt man gör. På jobbet är det viktigt med bra arbetskompisar för att man ska trivas. På mitt jobb har jag både bra och roliga arbetskamrater & även roliga, härliga brukare som utmanar mig på allra bästa sätt. I privatlivet har jag en kompis i Dorro som står mig så nära att jag kallar henne för syster emellanåt. Har även nära vänner på lite längre avstånd. Gnekis är inte här så ofta, men när hon kommer förbi på en fika el. när man får tillfället att dra på tjejmiddag hos henne har man alltid skoj :D

I övrigt just nu går jag och väntar på två paket. Ett från jotex. Och ett från swedenrock.se med kläder.
Fattar inte att det ska ta sådan tid. Varje dag sedan tisdag förra veckan (tro jag) har jag hoppats på att hitta ett paket eller en avi när jag kommer hem från jobbet. Men än så länge har inget dykt upp. Hoppas det dyker upp innan helgen.


Nu ska dregan se klart en film på ettan: High crimes. Riktigt bra so far :)


Sweet dreams! :)


It's my life! Tala inte om hur jag ska leva det!

Blir less på att somliga tror dom vet vad jag skulle må bättre av och hur jag ska leva mitt liv. Exempel på detta:

Ett samtal via telefon ikväll: "Andrea, jag tror att du skulle må bra av att flytta och självklart ska du plugga igen!". 

"Varför då? Jag trivs ju med MITT liv".

Personen: "Men seriöst, ska du bo där hela livet? Skulle det inte vara roligare att plugga och resa. Det skulle vara bra för dig!".

Jag: " Vet inte riktigt om du vet vad som är bra för mig. JAG TRIVS MED MITT LIV! Jag har en egen lägenhet, ett eget liv ,som JAG betalar för. OCH JAG GÖR VAD JAG VILL. NÄR JAG VILL! Jag har människor som är otroligt viktiga för mig här. De som känner mig bäst, och som får mig att må bra. Även om jag bor här kan jag ändå resa och jag gillar mitt jobb."

"Men tror du inte att du skulle må bättre av att göra något annat, se något annat. Är du lycklig?!"

"Ja, jag är lycklig"
 
"Det låter inte så på din röst"

Jag: "Vadå, nu eller? Det kanske beror på att jag är upprörd! Det kanske är det som hörs på min röst....Bara för att jag lever ett annat liv än du behöver det inte betyda att jag mår dåligt av det. Du och jag är olika. Det som du trivs med, behöver inte vara samma som jag!"

Personen: "Alltså, det var inte min mening att göra dig upprörd. Det är klart att du ska få göra vad du vill. Du får inte ta det på fel sätt. Jag menar inte att mitt liv är bättre än ditt. Säger du att du trivs med ditt jobb och att du bor kvar i Dta så är jag självklart glad för din skull. Du får inte tro nåt annat.. "

Jag: "Jag mår bra av att jobba och bo här. Jag tjänar pengar och kan resa om jag vill. I och med att jag INTE pluggar, har jag råd att leva som jag vill JUST NU. Tycker om att resa på någon charterresa emellanåt och gå på konserter. Det kan jag göra även fast jag bor på detta ställe. Jag och en vän har pratat om att resa till Egypten till hösten t.ex. "

Hon: "Ja, men det låter ju roligt iaf..."


DET HÄR ÄR MITT LIV! MITT VAL. DET SOM GÖR MIG LYCKLIG: INGEN, SKA KOMMA OCH TALA OM FÖR MIG VAD JAG SKA GÖRA MED DET. FÖR DET FINNS BARA EN PERSON SOM VET VAD JAG MÅR ALLRA BÄST AV. OCH HON HETER ANDREA. C'est moi!  (LIVET ENLIGT MIG!) Så det så! :P

Helgen är slut.

Fredags var jag på tjejmiddag hos Angelica. Trerätters middag och tjejsnack och lite Buzz. Jag vann första omgången, när de gällde "popfrågor", men inte den andra. Geografi är inte riktigt min grej :P

Hade tänkt att ta bilder, men efter förrätten och asti cinzanon så blev det inga fler kort. Koncentrerade mig på att äta å surra istället :) 

 Supersmarrigt!

På lördag var jag ut på partaj med Emma och hennes arbetskompisar från Pixmania. Vi hade superskoj med förfest i Datakompisens lokaler. Där vi sjöng singstar, lyssnade på musik m.m. Senare på kvällen åkte vi taxibuss till Hotellet I Vilhelmina och skuttade runt på dansgolvet :)

Runt halvfyra var vi hemma i Dta igen.. Å då var vi ett litet gäng som for på efterfest hos moi. Väl här hemma undrade Emma om jag kunde göra pannkakor. Självklart sa jag och ställde mig och stekte dubbel sats pannkakor :)

Klockan 6 i morse begav sig alla hem. Denna dag har jag varit hemskt trött. Gör tidig natt alltså :)

Fem trötta själar hemma hos mig i morse :)

Right round- Flo Rida

Och Miss you- Adiam Dymott. Två låtar jag lyssnar och trallar på just nu när jag dagdrömmer om helgen :)
Tyckte en tjej på jobbet uttryckte sig så bra idag när hon frågade: "Ska du ut och sjunga nu?". Detta sa hon när jag skulle ut på min promenad på rasten. För er som inte känner mig, har jag allt som oftast musik i öronen när jag är ute och går. 

Dem på Dagcenter känner mig så väl, de vet att jag inte kan hålla tyst när jag hör en bra låt. Jag är så avslappnad på mitt jobb att jag t.o.m kan släppa loss och dansa lite och köra igång lite gympa till någon musik :D

Det är skönt att ha ett jobb som man längtar att gå till. Det är otroligt skönt att komma därifrån också och få ha det tyst och lugnt. Det är väl min nackdel med att jobba med "att ta hand om" människor, att jag inte står ut med att vara så social i mitt vardagsliv :P Det är sant, kan känna ibland när jag går ut genom dörren från jobbet. Hur jag bara går in i autopilot, går hem el. upp på affären.Om jag träffar någon som ska prata med mig då, är det en kraftansträngning att kunna genomföra normala meningar och samtala. Det är som kaos i mitt huvud ibland :)

Ikväll har jag bara suttit här hemma. Tvingade mig själv att hoppa upp på träningscykeln, för att jag inte skulle bli en del av soffan :D I morrn är det aerobics, skönt att få studsa ur sig lite energi...

Gamla brev & gamla känslor

Ikväll har jag jobbat och varit på en brandutbildning med mina arbetskamrater. Efter detta skyndade jag mig hem för att laga lite mat. Ringde min mor och kollade läget med henne.
Lilla mamma var och föll när vi var ute på fritidsstället i lördags. Hon halkade och slog sig i revbenstrakten. Hon är inte typen som stannar "hemma i onödan", ett uttryck som hon skulle ha kunnat uppfinna själv :P
Hon var till doktorn, och han trodde att det var en muskel som hon hade ont i. Hon har varit hemma i två dar nu, och jag hoppas hon blir bättre. Hon är så dålig på att tala om när hon inte mår bra.. Hon vill oftast bagatellisera allt, så har hon lite ont har hon mest troligt jätteont...

Väl hemma hos mor&far, tog jag reda på lite saker från mitt rum i källaren. Bl.a en massa brev som jag sparat, men även  födelsedagskort och kärleksförklaringar som jag inte visste fanns kvar. Helt plötsligt kändes sex år sen som om det var igår.. :S
Hittade även en bild på mig med min kusin Olivia, när hon bara var en liten bebis. Både hon och jag såg annorlunda ut :)
Det var längesen nu. Men det kändes som igår :)

.Det handlar om att respektera sig själv.

Så säger hjärnskrynklerskan. Hm? Och här har jag gått och trott att det viktigaste är att bli respekterad av andra.. Hade kanske varit lättare att få andra att respektera mig än att respektera mig själv.. Bara en tanke :P

Halva tiden fattar jag inte vad denna människa menar. Undrar om hon själv vet det, när hon ifrågasätter allt jag säger och allt jag gör? Blir galen! Idag frågade hon mig varför jag sa: "Ha det bra". Detta sa jag som en trevlig, impulsiv fras när jag skulle gå därifrån. Visste såklart inte vad jag skulle svara, på denna direkta fråga. Sedan sa hon "Fundera över varför du sa så".  Var det något negativt att säga "ha det bra", eller? Är det meningen att hon ska gå mig på nerverna? :P

I övrigt har dagen varit rätt okej för att vara måndag. Kvällen har inte innehållit allt för mycket. Gjorde en supergod maträtt ikväll dock. Kycklinggratäng, recept jag fått beskrivet av min praktikant. Supersmarrigt var det iaf :D

Sedan har jag suttit framför datorn mest hela tiden och spanat bilar och beställt lite kläder. Bilspanandet gör mig bara deppig... Får bara sån lust att flytta till ett ställe där jag inte är beroende av bil eller någon som hjälper mig i mitt bilköp. Allt blir ändå bara knas.

Allt ordnar sig... I hope. Nu: Sängdags.


Sunday, holy sunday :)

Liten update om igår: Har tidigare skrivit att jag och pappa kanske skulle kolla på en bil i Avesta på lördag. Det blev inte så, p.g.a av lilla jag. Tyckte inte om tanken att jag skulle köpa en bil jag inte sett... Det är den korta versionen.
Istället åkte jag ut till morfars stuga och käkade våfflor tills jag höll på kräkas.. Var tvungen att upprepa det några gånger för morfar som försökte truga på mig fler. Trots att jag ätit 4 stycken och kände att det stod mig upp i halsen :P
Han är bara för söt :)

Idag var jag en duktig, kristen flicka som masade mig upp till kyrkan. Änglakören (barnkören) uppträdde. Och de var så söta och duktiga så jag nästan grät. Jag är fjantig jag vet, men är man lättrörd så är man :)
Rose-Marie kantorn gick fram till mig där jag satt och kramade om mig, strax innan kyrkklockorna ringde in. Hon är alltid så otroligt snäll. Hon sa: "Vad roligt att se dig, min äldsta ängel". Det tyckte jag var fint, även om jag kände mig gammal..

Sedan efter kyrkan begav jag mig till affären och köpte lite smått och gott :P Fick "tummen ur" och tog tag i städningen åxå.

Annars händer inte allt för mycket i dregans liv denna tysta, lugna, dryga söndag. Finns en sak att se framemot ikväll och det är träning och "Mia & Klara". Det är den bästa svenska humorn just nu enligt mig.


Touch&Go

Så ofta jag hoppats på mer
Fast det bara blir fler och fler
Och ödet spelar bara ett spel
Inte visste jag att det kunde bli såhär
Trodde någon skulle finnas där
Jag har sökt dig
Men du lyckas alltid fly från mig
Är jag inte värdig denna lycka
Det verkar du inte tycka
Jag vill bara ha dig
Men Kärlek du säger alltid nej
Aj, vad mitt hjärta blöder
Och ont är vad det föder
Så mycket som jag lekt
Men hjärtat är ej vekt
Ju fler som jag möter, lindrar ingen min smärta
För sanningen är den att ingen är den rätta!

Män som hatar kvinnor

Vilken suverän film! :) Var och såg den igår med min vän Maria.

Det var en film som verkligen grep tag i en. Fick mig att fundera över mina värderingar. Jag gillade verkligen "hackern" Lisbeth Salander, skulle till och med, vilja och våga vara mer som henne. Snacka om modig och stark kvinna!Samtidigt skakar karaktären om mina värderingar, för hon kan verkligen vara otäckt kallsinning. Och somliga saker som hon gjorde kan jag inte ta till mig.

Fanns några extremt obehagliga våldscener i filmen. Så bra gjorda att Jag nästan inte kunde kolla. Och då har jag sett det mesta! :P Men de scenerna fick verkligen biopubliken att hålla andan. Vilket kanske också är anledningen till att de nästan hyllade Lisbeths hämndmetoder, även om jag anser att även det var vidrigt...
 
Tänker inte säga el beskriva filmen så mycket, förutom att det är den bästa svenska thriller jag sett någonsin! Den är spännande, gripande och extremt välgjord! Så ska ni bara se en svensk film, se den! :P

I övrigt denna dag har jag bara jobbat, käkat och kikat på Ally Mcbeal. Nu när jag druckit ur min kaffekopp ska jag se till att träna lite. Även om det känns motigt, känner mig extremt lat nu förtiden :) Men bara det blir sommar ska jag se till att börja springa igen. Nu är det allt för slaskigt och på vissa ställen lönnhalt. Nåt ska man ju skylla på :)

Lill lördag

Onsdag även kallad "Lill lördag" har varit en intressant dag. Efter jobbet hade vi studiecirkel med jobbet. En studiecirkel som kommer göra att alla inom personalstyrkan lär sig uppgifter som är viktiga att kunna i vårt arbete. Och det känns superskoj att få lära sig nya saker, snart kommer även jag att kunna hjälpa till mer inom detta område. Spännande :)
Efter jobbet & studiecirkeln, dök lille far upp för att visa mig en bil på blocket. Såg ut att vara en fin, blå, liten bil :P
Så finns bilen kvar tills på lördag, ska vi dra iväg till Avesta för att gå på bilaffär. Det känns bra att vi åtminstone kan fara å kika på lite bilar. Det känns så knepigt att vara utan bil... Man klarar sig inte i inlandet utan, tyvärr.

Annars idag, bestämde sig min vän Maria för att hänga med mig på bio i morrn. "Män som hatar kvinnor" går på MB och det ska bli så skoj att gå och se den omtalade filmen :)

Klickade som sagt hem lite prylar från jotex inatt. Fyra kuddfodral och en hörnhylla som kommer göra sig så bra på min vägg,.. hoppas jag iaf :P

  
Två kuddfodral i vinrött och två kuddfodral i svart läderlook. Tror det kommer göra sig bra i min svarta soffa.
Hörnhyllan. Tanken är att jag ska ha den i hörnet till höger om min bokhylla. Som extra plats för mina cd-skivor. Börjar bli lite trångt i bokhyllan nämligen. Det bästa är att den hyllan kommer att matcha bokhyllan så väl.

Nån dag ska jag fota mitt lilla bohem-hem lite så ni får se hur jag lever i min lilla etta :)

Nu dags att sussa :)

Sweet dreams!


Tisdag

Här sitter jag nu framför datorn och har precis klickat hem lite grejor från jotex. Till mitt lilla hem :)
Tidigare idag och ikväll har jag jobbat. Har en toppenbra praktikant hos oss just nu, hon har redan börjat visa framfötterna. Efter endast två dagar och hon är lättsam och funkar så bra med arbetstagarna. Jag är redan nöjd & stolt över henne. Kul att hon ska vara hos oss i 4 veckor till.

Efter jobbet drog jag en sväng upp till affären och handlade lite. För mina små korvören. Fattar inte vad jag gjort av mina pengar. Tror det är dags att börja göra en budget.. Så man har bättre koll på sin ekonomi :P
Ajja det är ju bara 10 dar kvar till löning nu..

Klockan 18 var jag på gympa. Sen gjorde jag en protein-milkshake och kastade omkull mig i soffan med datorn. Nu äre dock dags att sussa. Så jag orkar mig upp i morrn. Man måste ju vara pigg och med gott morgonhumör när man har en praktikant .. vill ju inte visa mig från min värsta sida. hehe :)

Mina läsare, vilka ni än är så ta väl hand om er! :)Weekend pics.

 
Första & Mitten bilderna: Mitt vinterparadis 
bilden till höger: Morfar väntar på sin kebab, det var så han ville fira sin födelsedag. En stund i fritidsstugan med tårta och sedan kebab på Ankis bar :)Lördag natt: Fest med vänner&bekanta. Och styrdans (helt otippat för min del) :) Men det var skoj att krypa ur sin bubbla lite.
Shine a light on Mia&Mickis :)
Johan, Jag & Kaka= hon bakom jackan :P

En vanlig vecka (orkar ni läsa?)

Har varit ruggigt dålig på att skriva i bloggen om mitt vardagliga liv. Kanske för att jag inte hinner och orkar med så mycket annat än det på arbetsveckorna. Jag älskar mitt jobb, men det gör mig oftast ganska utmattad efter dagens slut. När jag kommer hem, brukar jag därför skynda mig att sätta igång lite upplyftande musik. Sedan diskar jag, lagar mat, käkar och kollar på teve samtidigt. Kanske inte superskoj att läsa om heller?  Men nu ska ni härdas! :P

I måndags gjorde jag det ovanstående samt tog en cykeltur inne i lägenheten.. inte samtidigt som jag käkade bör kanske tilläggas...  :)

Tisdags: Ovanstående, samt korpen-gympa i en timme uppe på Medborgarhuset.

Onsdags: Ovanstående och allmän dötid. Förutom att denna dag hämtade min far mig på jobbet. kors i taket! Han skulle prompt ha tag på extranyckeln till min forna bil, på direkten. Han hade tydligen lovat att skicka den till verkstaden inför skrotningen.

Torsdags: Det vardagliga trista "hushållsarbetet", sedan gick jag i rask takt upp till MB för att delta i aerobicsen. Alltid lika skoj :) När jag kom hem, hade jag mycket energi kvar. Så jag satte igång med att göra en foto-kollage tavla av min familj.

Fredags(ikväll): Efter jobbet drog jag iväg och skaffade en liten present till morfar. Sedan spikade jag upp min fotokollagetavla på vardagsrumsväggen. Och därefter var jag en sväng på my way och sedan ner till morsan för att kika på let's dance.

IMORGON: Tårtkalas i morfars stuga. På kvällen tar jag nog en tripp till Sofia. Har nämligen blivit bjuden dit på lite annat kalas :P
Kommer bli så skoj att umgås med gamla vänner och träffa lite folk :) Nu har man en trevlig helg att se framemot. Jag är så glad!

Nu ska dregan sova, så hon är pigg och glad i morgon :)

I'm loving angels instead

I mitt kök finns en ängel, en grön liten sådan, som har en text:

"God, grant me serentity to accept the things: I can not change
Courage to change the things I can and Wisdom to know the difference"

 (Vackra, stärkande ord som jag brukar använda som mantra för att orka ha en lite mer optimistisk syn på tillvaron :P)

Har alltid gillat änglar. Kan bero på att under min uppväxt, så besökte jag ofta en arbetskompis till min mor som samlade på änglar. Kan även bero på att jag är smått religiös, men även om jag ibland tvivlar och funderar över om det verkligen finns någon Gud, så VET jag att det finns "något" runt omkring oss. Något andeväsen, förmodligen i form av änglar. Det finns folk i min närhet som upplevt det. Och även jag, har hört och sett saker som inte riktigt går att förklara.. Endel kallar det spöken, endel säger andar. Jag säger änglar. Särskilt tror jag på skyddsänglar. Är övertygad om att jag har minst en. Hon finns i närheten var dag :)

Sedan har jag min lilla samling synbara änglar, i fönster, på väggen, och i bokhyllan. De är vackra och skänker en känsla av harmoni och trygghet. Har två absoluta favoriter. Den som finns i köksfönstret och den som står i vardagsrumsfönstret.

    Bilden till höger. Min lathet att använda mobilkamera i kombination med att det är rätt mörkt, gör inte denna ängel någon direkt rättvisa. Men hon är vacker ändå. Den är min absoluta favorit. Kanske mycket för att jag fick den i present för ca 5 år sen. Den har varit med i många situationer i mitt liv, kan jag lugnt påstå :)

Numb.Lost.Indifferent

Onsdag: Är en dag som alla andra dagar. Igår hälsade jag på min gamla skola och min praktikant som börjar på d.c. på måndag. Spännande, vi berättade för arbetstagarna, idag på morgonen. Och de verkade lagom nyfikna.
Mitt humör är lite skumt just nu må jag säga. Jag känner mig fruktansvärt lugn och harmonisk. För de flesta kanske det skulle vara skönt. Men jag uppskattar nog hellre lite kaos, än att det ska kännas tomt. Jag känner mig avtrubbad helt enkelt.

Skulle kunna sitta en hel kväll, instängd i lägenheten och se på Ally Mcbeal. Hm, skulle kunna? Det är ju det jag gör mest hela tiden, när jag inte tränar :P  Innesluten i en bubbla. I min soffa, själv med teven som enda vän. Ally som enda vän. Hjälp jag tror jag håller på att bli en knepig enstöring! Men det känns ganska skönt. I övrigt pendlar jag tankar mellan att vara enstöring resten av livet el. funderingar på vad jag ska göra med mitt liv. Och vars jag ska ta vägen. Har en sådan där period då jag känner för att bara flytta. Finns ju eg. ingenting längre som håller mig här.. Eller kanske ändå? Jag vet inte.

Ser framemot att spola fram mitt liv till helgen. Då ska jag mysa med morfar i stugan och fira hans födelsedag. Det blir bra, kanske en promenad på sjön till gapakojan, med vovven. Snälla Gud, skänk mig lite sol till helgen :)

Numb. Lost. Indifferent = Dregan
 


Måndag

Vad kan man säga om denna dag?

Jobb: 08.30-15, sedan lagade jag mat talade med min söta vän jessi. Talade om för henne att jag drömmer om en katt. Men vet inte om jag kommer förverkliga den drömmen. Hon tyckte att det var en bra idé iaf. :)

För en stund sen: Cyklade jag en halvtimme på min träningscykel.

Nu väntar jag på att ett av mina favvo program ska börja : Californication på 4:an kl: 22.40. Hank är så otroligt duktig på att sabba för sig själv, han är lite vrickad i vissa lägen. Men hans vänner är värre! Och hursomhelst kan jag inte hjälpa att jag tycker lite synd om Hank.. och kanske har en liten crush på honom emellanåt också. Skulle gärna vara hans groupie... Haha, nej skämt och sido, men nästan iaf :P

I morgon ska jag dra till mitt gamla gymnasium. Besöka en person som ska praktisera hos oss på dagcenter. Det innebär att jag ska infinna mig i omvårdnadsprogrammets lokaler, där jag inte varit på tre år.. Det väcker nostalgi, spänning, nervositet etc. Skräckblandad förtjusning helt enkelt :S
Kommer förmodligen träffa nån gammal lärare. Nu undrar jag varför jag tackade ja till inbjudan. Tänk om jag måste ställa mig upp inför klassen och tala om Dagcenter och vad vi gör där. Tycker inte riktigt om sånt.. Men jag är ju trots allt vuxen nu, eller?
Dags att kolla busstabellen och se tiderna för avgången till v-mina och när jag kan ta mig hem igen..

I morrn blir det alltså skolbuss för mig. :) Gud vad jag saknar min bil just nu! :(

Jag är "lej"..

Efter all skoteråkning idag, är min kropp hel-less / hel-lej :P

Fick köra broder tucks yamaha srx. Helsike vad det hände grejer när man tryckte på gasen. Resten av dagen har jag spenderat i morfars stuga. Och sedan åkte jag å fader hem igen på hans skoter. Man känner av det i benen bl.a. Det är superroligt att åka skoter bör tilläggas, bara man inte kör fast :S

Igår var jag hemma hos brorsan m. familj hela kvällen. Jag och "tilia" myste uta bara sjutton. Kollade på pippi med henne och min andra brorsdotter Alicia. Sedan avbröt vi pippi för att jag&sandra ville kika på Let's dance. Bör man tillägga att det blev lite protester? "Licia" ställde sig efter ett tag framför teven och körde luftgitarrsolo på hög nivå :)

De är bara för härliga dessa busfrön! Stolt faster som man är :)
Två små charmtroll :)


Jag är så jäkla besviken...

På Folksam.
I måndags fick jag ett brev, efter att ha lämnat in min bil på ett av dem godkänt företag. Bilen lämnades in för 14 dagar sen. Innan dess hade min kära far, som är arbetslös och därför hade tid att köra den till Umeå, varit en vända bara för att de skulle kolla på bilens skador och bedöma den. Han/vi fick sedan reda på att de skulle ta emot bilen för lagning. Så han åkte dit och lämnade in den.

Så som sagt för 14 dagar sen lämnades den in för att lagas.

Brevet jag fick i måndags och som jag sedan ringde till Folksam för att höra mig för om, anspelade på att min självrisk6000+1000 i ungdomsjälvrisk skulle betalas till verkstaden för att de reparerar bilen +1000 i obligatorisk självrisk (för motpartens skador). Sedan ringer min kära far till verkstaden för att höra sig för hur det går med reparationerna. Detta gjordes igår. Då får han reda på att bilskaderegleringsmannen kommit fram till att nu ska den inte repareras!!!! Nu ska den lösas in.

VAD I HELVETET SYSSLAR DE MED? Kan de inte föra någon som slags dialog med mig som äger bilen... Och tala om att de ändrat sig...

Jag blir så ledsen.. Vet att det finns värre problem i livet, men jag hade sett fram emot att få tillbaks bilen. En bil som jag behöver för att ta mig inom samhället. Finns ingen fungerande kollektivtrafik här ju.
Men en sak är säker: Nästa bil kommer jag inte ha Folksam som försäkringsbolag till, de har skött detta ärende alldeles för dåligt!

Kan ingen hitta på nåt skoj med mig i helgen så jag slipper sitta här som värsta bitterfittan!?

Bara My state of mind just nu :(

Yesterday

All my troubles' seemed so far away....

Ikväll är jag sjukt nostalgisk. Tänker på mina vänner som flyttat ifrån mig.. buhu :(

Tänker hemskt mycket på Sandra. Den tjejen var det alltid fart på. Känner nog ingen som är så spontan som hon. När man var ute å festade kunde hon helt plötsligt komma på att.. Nu vill jag fara till lycksele, sen såg hon till att det blev så. Alltså en resa på typ 11 mil enkel tur :) För att inte tala om våran helt sjukt galna semester i Bulgarien. Men fy sjutton vad kul vi hade! Sandras replik när vi anlänt på Arlanda: "Kan vi inte se om det finns nån sista minuten tillbaks?"... :)

För ca ett år sen hängde hon med mig till Umeå för att se Nightwish. Vi skulle bägge upp och jobba dan därpå, men bestämde oss ändå för att det vore skoj att se dem. Så varför inte skaffa biljetterna, sätta sig i bilen och fara 44 mil tur och retur :P Gud vad jag saknar henne.. Det känns som 10 år sen hon flyttade härifrån. (Och jag som alltid brukar tycka att allt hände igår. Även om det gått flera år :S)


Snälla kör hit och hälsa på när du får tid över. Vad du kommer känna dig pressad när du läser det här :P Det var alltför många månader sen sist!

Lila/Violett

Fick en kommentar som fick mig att vilja undersöka vad färgen lila står för eg. Inget jag tänkte på när jag valde färg på min tatuering, men det är rätt intressant såhär i efterhand.

Vill du kolla upp olika färgers betydelse. OBS! det är inget vetenskapligt, bara en helt vanlig länk

"VIOLETT - har oroande inverkan 
Violett är en färg som hetsar, fastän den i spektrum ligger längst ifrån den röda. Det är biskoparnas och den religiösa extasens färg och den anses både varm och kall. Violett anses också ha en oroande verkan och i gamla tiders färglära var den både geniernas och dårarnas färg"

Hehe, jag är både ett geni och en dåre..and... I'm hot and I'm cold :)


After the weekend

Idag är det tisdag. Igår var jag helt slut i kroppen.. Stressig dag helt enkelt :S

Helgen var bra. Mysigt och skoj att umgås med lille far. Vi åkte till Skellefte på hockey. Skellefteå AIK mot Linköping. Matchen var spännande, men deprimerande eftersom Skellefteå förlorade mot Linköping med 3-6 :(   Farbror Lars ena katt. Denna sötnos låg vid min sida nästintill hela natten, katter är mysiga. Fram till den stunden då jag vaknade av att den snusade och slickade mig i ansiktet. Då var jag tvungen att lyfta ut kattskrället. :P

Ikväll har jag tränat och tvättat större delen av kvällen. Har även hunnit med ett avsnitt av Ally McBeal.

RSS 2.0