Joy to the world<3

Kan inte förstå varför jag inte kunde sova på söndagmorgon. Trodde jag, att mitt vakna tillstånd med evigt tittande på telefonen skulle hjälpa Emma att föda ut lillgrabben? :P

Hursomhaver, hade jag en riktigt rolig helg. Slapp supa upp mina pengar för att gå ut på WWW, var chaffis istället. Och många jag träffa på hotellet, konstaterade med medlidande i sina ögon: "Det var du ju sist vi sågs också" eller "vad tråkigt, på www ska man ju festa loss". Tills jag dansade loss ordentligt nere på våning ett. Då lät det: "Du kan omöjligt vara chaufför". Det kändes lite roligare, för oavsett vad folk säger kan man faktiskt ha fruktansvärt roligt nykter också! I'm the living proof :P

Dessvärre, så får man ingen sömn på natten eller morgonen efter man kommit hem, känns det som om man dragit i sig en 75:a på lördagsnatten ändå :P

När jag kom hem på söndagsmorgonen, så upptäckte jag att jag fått ett sms kl: 05.34 av Emma: "Hej vännen mitt i natten:) snart är jag inte så tjock längre för nu vill "lillebror" komma ut. Vi är påväg till BB. Håll tummarna:) Puss och kram."
Och jag svarade lite fort, med andan i halsen, att jag både skulle hålla tummarna och be små böner för att allt skulle gå bra. Dessutom bad jag henne att höra av sig, efter den lille kommit ut (när hon orka alltså). Sedan gick jag och lade mig för att sova. Varannan timme, tog jag upp mobilen från nattduksbordet och kollade.
Inte mycket sömn den natten inte.

Klockan 13.02 fick jag smset av Emmas mamma att det blev en pojke. Som vi alla gissat:)

Och jag längtar såååå tills vi ska ses<3

Till morsorna/ Mina kära vännerNej, man kan inte låta bli att känna. Enda som är roligare och mysigare, är när man får träffa personen som döljer sig i mina vänners varma, goa magar :)

Mickis första som ska dyka upp den 13/4 och Emmas andra som är beräknad tills i morgon!

Emma jag ber böner och håller tummarna på samma gång, för att den lilla rackaren ska dyka upp nån gång. Sluta retas och kom ut därifrån nu! :P


Sick and tired

Är så trött och less. Har jobbat själv idag, p.g.a personalbrist och för att vi inte får ta in vikarier. Därför om någon på mitt jobb blir sjuk och någon är ledig, måste vi ha dagcenter stängt. Inget jobb för brukarna, men jag måste ju självklart vara på jobbet som vanligt ändå fast ingen är där.

Och det suuuuuuger! 

Tur det är över och att i morgon fredag kommer arbetstagarna och två av mina arbetskompisar. Har saknat dem så! Har varit så tyst, stort och ensamt på jobbet idag. Har iofs fått sitta i lugn och ro och kämpa med att få till gardiner till personalrummet. Och det är inget jag är bra på, så då är det skönt att få testa i sin egen takt och försöka få till det utan att någon kommer och stör. Min enda kontakt med människor idag, var Svenska tälts arbetare som kom med jobb åt oss. Så i morrn finns det lite att göra utöver alla hjärtans pysslet vi hade tänkt ha.


Ikväll ser jag framemot att träff lite folk att svettas med på aerobicsen :P.Fel plats/fel tid/fel liv.

Jag vet inte vem du är

Inte heller vars du finns

Jag önskar så att du var här

Jag vet inte vad du känner

Vet inte vad du drömmer om

Inte vet jag om du erkänner

Sanningen för mig

Jag vet inte vad du döljer

Vet knappt längre vem jag är

Vet bara att varje gång jag blundar så är du där

När jag vaknar är du överallt

Fast ingenstans i verklighet

Vid min sida är det bara kallt

Jag vet inte vars du gick

Går och väntar på att du ska komma

Fast min hjärna säger stick

Så vill min själ något annat

Önskar så att du sagt något

För då hade jag stannat

Det är dig jag aldrig når

Du ber mig komma till dig

Tystnaden efter är vad jag inte förstår

All den värme du gett

Din doft är vad jag andas

Tills vi försvinner som om inget skett
 

 

 


Don't tell me that it's over. It only just begun.


Min mage är deprimerad

Finns inget mer spännande eg. att berätta ur mitt liv. Det "lunkar" på. Jobb, träning, kompisar etc. Håller dessutom på att sticka för fullt på ett tjocksockepar som ska bli perfekta, för de ska min morsa få.

Sedan har jag varit sjukt trött denna vecka. Och kramper i magen har gått om vartannat, så jag har pratat med min doktor om att det inte blivit så mycket bättre sen sist.. Han tyckte att seratoninhöjande kunde påverka min mage positivt. Då sa jag: Går det att ta ett prov som visar att jag har en låg seratoninhalt?
Han svarade: Nej, det gör det inte.
Då sa jag: Tycker nog inte att det låter som en bra ide att ge mig dom tabletterna..

Seratoninhöjande är vad man ger mot depression. Så min mage måste vara riktigt ledsen just nu, eftersom jag haft så ont. Stackars min mage, den har varit deprimerad i många år.. Måste nog krama den lite extra tror jag:P

Påtal om magar. Hälsade på en vän med en riktigt stor mage i onsdags. Jag skulle vilja skriva att jag går i väntans tider på att bebisen ska ploppa ut nån gång! Fast jag förstår om det låter konstigt, men jag vill se vad det är för människa som är där innanför Emmas kropp. Och sedan vill jag ha tillbaks min vän i sitt vanliga rörliga/ icke smärtsamma tillstånd.

Hoppas alla haft en trevlig kväll. Det har iaf jag. Blev bjuden på thaibuffé av mamma och pappa, sedan har jag slappat framför teven med stickningen och lyssnat på lite ny musik:)


RSS 2.0