Kill the bird



A bird caged near my heart
It wants to crawl out
Kill it quickly!
For each time you reappear
The birds escape is near
Kill it now!
Finally found some self-esteem
Until you came back
Erased it all
When you followed my track
I can feel an ache
It’s slowly picking in my chest
Want to see me bleed?
Bleed out the only thing we share
Perhaps it’s what I need
I’ve realized my mistake
Every friendly word from you were fake
The crow is scratching its way out
I begin to shout
Kill it my dear!
This is the end of us, I fear

 (Skriven av Andrea  2010-01-31)


Gammal i förtid

Förstår om det varit tråkigt för er som brukar läsa min blogg. Eftersom jag inte skrivit på några dagar, har eg. ingen ursäkt förutom att jag har haft en massa att stå i. Dessutom har jag varit oinspirerad och trött på grund av en tung vecka, med lite sömn.

I fredags var det personalfest och jag hade såklart lyckats jobba över just den dagen då jag behövde komma iväg så snabbt som möjligt:P Men sådan är jag, är det någon uppgift som jag inte hunnit göra tidigare MÅSTE den bli klar innan jag lämnar bygget. Problemet är när jag tänker att det ska ta tio minuter och det slutar med att det tagit en halvtimme av min dyrbara tid.
15.30 lämnade jag mitt jobb, sedan gick jag på systemet, städade lägenheten. När jag sedan kollade på klockan var den 17.00. Thaimiddagen med kamraterna på dagcenter skulle börja klockan 17.30. PANIK!
In i duschen, sminka mig, kläderna jag skulle ha passade inte så var tvungen att ta något annat. Sjukt nog så lyckades jag komma i tid. Sedan resten av kvällen hade jag såklart fruktansvärt ont i magen, men det är ju något som jag är van vid. Så försöker att tänka bort det, annars skulle jag aldrig kunna fara på något roligt alls.

Efter middagen åkte vi upp till MB för att gå på dansen. Dans och dansband är inte riktigt min grej, men man kan alltid sitta i puben och spana på folk och snacka strunt med en bra kompis:) Så det var det jag och Shadia gjorde. Jag hade riktigt skoj! Såg både nya och gamla ansikten.
Sedan när det var nästan slut på kvällen dök två jobbiga människor upp. Som tyckte att det var en bra ide att tala om hur jag skulle leva mitt liv. Två personer som aldrig varit/velat vara involverade i det tidigare.. Jag blev rätt störd av detta faktum. Som en skyddande ängel dök då en kompis upp och tog med mig därifrån. Sedan drog jag på efterfest. 5 på morgonen la jag mig för att sova.

Lördag: Vaknar upp klockan 9.30 med huvudvärk och kunde inte somna om trots att jag försökte.
Kände mig supergammal när jag tänkte på de som skulle ut på lördagskvällen också, inte en chans att jag skulle klara det :P  På kvällen käkade jag pizza och tittade på "I taket lyser stjärnorna" med mamma&pappa. Var som en zombie hela dagen, men lyckades ändå vara social och fira min kära bror på kvällen. Härligt att få käka lite tårta, umgås med brorsan och fasters små charmtroll Alicia& Ottilia. Klockan 23 somnade jag och sov till:

Söndag: Klockan 11.30. SKÖNT! Äntligen fick jag igen några väl behövda vilotimmar. Har flummat runt i lägenheten, skrivit klart en dikt och lyssnat på in flames. Snart dags att gå ut och handla. . .

Over and out<3


Sova

Idag har inte hänt så mycket spännande på en annars ovanligt händelsrik vecka (den är inte slut än) för mig.
Jag har bara handlat och tvättat. Känns som jag inte gjort annat än tvättat på hela dagen. Inte så konstigt när jag var tvungen att vänta två veckor för att få en tvättid som funkade för mig. Jag är glad att jag inte har barn, snacka om att det skulle vara ohållbart att bo sähär då :P

Sedan i måndags har jag inte sovit en hel natt. Allt från ingenting- till några få timmar. Och det sätter sina spår. Så för alla runtomkring mig är det nog bäst att jag lägger mig i tid ikväll. Frågan är bara "vad i tid" är för nåt?

Hade en rolig kväll med Sandra igår, då vi såg "Sommaren med Göran" tillsammans. Den var riktigt skojig :)
Kul med en kontrast till all skräck vi vanligtvis ser.

Nu är det nog dags för mig att krypa till kojs.


Helgavslut

Söndag, vilodagen där man sammanfattar hur helgen varit.

I fredags blev jag inkallad till chaffistjänst av min vän Maria P. Mycket lustigt! Blev lejd till att köra och hämta upp folk i Ormsjö. Skulle få låna en annan festande kompis bil till det, men när jag hämtade upp Maria så sa hon att det bara var jag och hon som skulle hämta folk i Ormsjö, varpå hon frågade om det gick bra att vi tog min bil. Jag tyckte det lät okej och hon tankade min bil åt mig. Vi hann inte mer än ner till "Svenssons bilmek", så fick vi reda på att personerna från ormsjö hade hittat en annan chaffis som skulle köra dem. Mycket bra tänkte jag, gratis bensin och jag behövde inte ens köra någon längre tur:) Och sedan var det såklart roligt att träffa en vän som jag inte sett på flera månader:)

Lördag: Novas barnkalas, lyckades bli jättesen till det:S Fast det gick bra ändå, fick tårta och kakor. Lämnade presenter till både mor Emma & dottern Nova. Emma fyllde nämligen år tisdag den 19/1. Sedan fick jag mysa med Saras bebis. Snäll och rar som få andra i hennes ålder! Nova sprang mest runt och lekte med de andra barnen på kalaset. Så henne såg jag inte så mycket skymten av, förutom när jag gav henne presenten:P 

.
 
(Lite komiskt att inte ha en bild på födelsedagsbarnet, men som sagt hon lekte och hade skoj med sina vänner. Dessutom var mobilkameran den enda kamera jag hade m. mig, så det var svårt att ta bild på människor som inte satt still:P  Bästa bilden är ju ändå Emmas mage som sticker ut rätt mycket på bilden ovan. Snart dags för ett nytt tillskott i hennes familj. )


Idag har jag hittils bara varit i lägenheten och kollat på teve och tvättat upp en massa sminktillbehör. Har börjat få hudproblem igen. Så det är nog dags att göra en clean-up på både saker, utvärtes och invärtes. Har pumpat i mig en massa livsmedel som inte är bra för mig, så det kanske är därför utslag och annan skit exploderar i mitt ansikte ? :S

Wilmer abstinens

Och nej, har inte gått och skaffat pojkvän:P

Idag fick vi besök på jobbet av min arbetskompis Maris dotter med barnbarn. Han heter Wilmer och när Mari lämnade över honom till min famn smälte mitt annars så kalla hjärta ;) Glömde tid och rum och allt vad jobb heter när han dök upp. Det spred sig ett lugn i hela Dagcenters lokal, alla var så intresserade och förundrade över detta lilla mästerverk. Helt otroligt att ett litet barn kan skänka så mycket harmoni! Han måste komma och hälsa på fler gånger:)

 Hans lillgamla, näpna ansikte.. Visste att jag skulle sakna honom redan när jag fick "syta" honom första gången. Jag hade gärna behållit honom några timmar till, hehe. Hade varit sååå mycket lättare om han hade gallskrikit åtminstone en gång:P

Annars ikväll har jag käkat tacos med mami och pappi. Sedan har jag stickat lite på ett par tjocksockar till mamma. För en stund sen var jag på och nu tittar jag på Skavlan. Så har min fredag varit so far:)



Hoppas alla som läser haft en mysig fredag!<3

Wii! Nu är det här :-)



Sitter i mina träningskläder som jag haft på mig sedan träningen klockan 18.00 och tittat på P3 guld. Supergott luktar jag...not:P
Men vem bryr sig, annat än jag och mina dammtussar?:D

Beställde ett nintendo wii i söndagskväll. Och nu är det här.. och det funkar tillsammans med min gamla "tjockteve". Var smått orolig att ny teknik och gammal teknik inte funkar tillsammans, men jag fick ihop det efter några timmars pusslande:)

Så nu har jag ett extra vardagsnöje att använda mig av.

Igår var Sandra här och hälsade på och såg Hitchcocks Fåglarna med mig. Det var läskigt, men underbart roligt:)

Min lilla gulltuss fyller år idag, vi firar dock inte varandra eftersom vi nu blivit så gamla :P
Men hennes lilla ängel Nova ska jag uppvakta till helgen. Ska bli så roligt att få gå på barnkalas:)

Annars ser jag mest framemot löning just nu och den 29/1 då jag ska ut och partaja med arbetskamraterna.

Lev & Må och ta hand om er och varandra <3

Nu blire duschen och sedan ska Drygan sussa:-)

Johan Falk- Vapenbröder


Fick ett filmtips av Mille, Emmas sambo för ett tag sen. Han tipsade om Johan Falkfilmerna, sa att de var riktigt bra. Jag trodde honom, men kände samtidigt att jag sett så många svenska polisfilmer. Så varför skulle jag se ännu en? Jag lade mina pengar på andra hyrfilmer istället.

Förra söndagen gick Johan Falk- GSI på fyran och jag bestämde mig för att se den. Och visst är det en bra film, för att inte säga riktigt "bra för att vara svensk film"!:P
Det känns som att det lika gärna kunnat vara verklighetsbaserat, med tanke på inslagen av värdetransportrån. Att sedan skådisen Joel Kinnaman är med i filmen, gör tvtittandet mer intressant:P Såg honom i en annan film i höstas som heter "I skuggan av värmen", där han spelar polis och pojkvän till en heroinist. Mycket intressant, verklighetsbaserad film btw.

I Johan Falk filmen, spelar Kinnaman en informatör/infiltratör till GSI. Han och hans familj lever farligt, eftersom han arbetar och umgås flitigt med ett kriminellt gäng. Samtidigt som han rapporterar allt han kan till Johan Falk. Han är riktigt bra i den rollen.

Hursomhaver så sitter jag bänkad framför tv4 klockan 21.00, då Johan Falk- Vapenbröder visas. Det tycker jag att ni med ska göra om ni inte har något bättre för er dvs! :)

Isoleringscell nästa

Sjukt less nu. På mig, på dig, på allt. Mest på att vara en tråkig jäkla pessimist. Det är som att gå i cirklar.. hela jäkla tiden! Det värsta är att jag är så van att jag knappt vet hur man gör för att vara social nuförtiden. Ska dra ett tjockt täcke över mig.  

Och så börjar jag om från början. Vilken rolig helg det här kommer bli. Lugn och ro, kanske en extra joggingrunda innan kylan återvänder. Det är ju bra att jag gör samma sak som igår. Jätteskoj verkligen, kan inte tänka mig en mer spännande helg än detta. Skönt att vara för sig själv också, för det händer inte alltför ofta. Väldigt skönt med egen tid 24 timmar om dygnet ;)

Visst vore världen en skönare plats om vi alla ljög om hur saker och ting är? Skönt för alla runtomkring :P Jag personligen skulle dö om jag eller någon i min närhet var 100% ärliga hela tiden. Då skulle jag nog höra saker som jag förmodligen inte vill höra.

Hm? Nä men om jag skulle ta och smälta maten i 20 minuter till och sedan springa arslet av mig..




Ett litet paket

Med skivor och filmer kom välbehövligt idag. Ginza, mina hjältar! <3
Två skivor till i In flames samlingen, har inte alla skivor än. Sakta men säkert ska de alla, en dag finnas i min bokhylla.


Och två filmer:


Detta förgyllde min gråa, kalla vardag. Nu hoppas jag bara att Sandra, den lilla fågelfobikern, ska se Hitchcocks Fåglarna med mig. Vi gillar nämligen skräckfilm och denna är den ultimata skräckfilmen för Sandra:P

Ha en trevlig kväll:)

Mina problem är inget i jämförelse med dina

Hade en rejält tung dag och kväll igår, som totalt rensade min energi. Kom hem och pratade med Jessica som jag absolut inte skulle pratat med, för jag kände mig inte alls så glad och trevlig som jag borde vara.

Arbetsdagen var jobbig, jag hade en abstinens på både snus och dessutom en person i mina tankar som tog mycket energi. På eftermiddagen tänkte jag att jag skulle sy några gardiner till personalrummet. Vi har snackat om att vi måste få upp några gardiner till fönstren mot ett rum, så att det inte ska vara sådan insyn dit vid raster. Det bar sig inte bättre än att det sket sig med de där gardinerna, det ville inte bli bra och så var de resterande två timmarna förstörda.

Kvällen igår vände när jag pratade med min vän Sanna, som ringde och frågade mig hur jag mådde. Jag svarade att det var "åt helvete, men skitsamma hur mår du då?" Varpå jag får reda på att hon förlorat sin farmor under helgen. Där gick luften ur mig, snacka om att jag fick mig en tankeställare. Alla negativa tankar kring allt som inte betyder något försvann.. Det enda jag kände var chock och nedtyngdhet för den sorg hon nu måste bära. De flesta tankarna har sedan dess gått till henne<3

Idag har min dag varit riktigt skön i jämförelse med måndag och tisdag. Onsdagen har förlutit som så att jag, efter avslutat arbete spenderat mitt liv i tvättstugan:P Har hunnit med lite träning också, men annars har det varit mycket spring i trappor.

Nu ska jag se klart en dokumentär på fyran. Sweet dreams! :)


Joggning&varmchoklad

Kvällens titel är en bra summering av min kväll.
Var ute på en snabb runda ikväll vid 20.00, fick utlopp för mycket överskottsenergi. Och det funkar bra mot min snusångest. Det lindrar att träna och sticka sockar också. Kom på att det också är nåt jag hunnit med, vid sidan av teve och internet förstås:P

Gjorde varm choklad för en stund sen av mjölk+ några bitar blockchoklad och toppade med grädde. MUMS vad sött och gott. Snacka om att vara jätte onyttig efter att ha varit nyttig.. hm? Gott vare iaf:P



Nu ska jag se klart Medium och sedan sussa:) Sweet dreams !


In flames- The chosen pessimist

Finns inget som funkar så bra till alla sinnesstämningar man har, som detta band. Är man förbannad ska man lyssna på In flames, är man glad ska man studsa och headbanga till dem och är man ledsen får man utlopp för det med. De lindrar, glädjer, stödjer, sätter ord på det man känner. Jag älskar texten i denna låt<3



"Tell me which side I'm on approaching constant failure, who's friend or foe?
Between love and hate, which patch to follow?
How can I keep balance in this race ?
Come faith I'm dying....slowly
In many ways I'm the burden that divides us from the light
In many ways you're the halo that keeps my spirit alive
Temptation
Play the good or evil part
With me you evoke the dark
Erase the free will watch me heal
Amused by the trials and tribulations
If I survive I fly from here
But as the chosen pessimist
I carve my name in stone" - In flames (låten finns på albumet "A sense of purpose")

It's a thin line between love/hate

Min helg har varit som följande: Lördag: Följde päronen till strömsund för lite shopping och pizzaätning på La Marée. Under tiden vi käkade hade Sandra&Ida hunnit ringa. De ville att vi skulle äta tacos tillsammans, synd att jag inte visste det innan jag tuggade i mig en pizza. Sedan skulle de festa. Jag har inga pengar, ingen alkohol och bestämmer mig för att stanna hemma. Känner mig skittråkig när jag somnar på soffan. Så när min granne Daniel ringer och frågar om jag kan vara chaffis till han, Ida & company så säger jag ja. Vi åkte till V-mina efter 23. När vi kom dit, var det 50 minuter tills hotellet stängde. Mycket folk var det iaf. Sedan efter 01 begav vi oss mot Dorro och Morgans efterfest. Träffade lite goa och glada vänner:)

Söndag(idag): Klev upp klockan 12.30. Gjorde allmänt tråkiga vardagssysslor som att gå med pappersinsamlingen:P Sedan körde jag en sväng till Emmiz och Mille. Där satt vi och snackade lite skit om allt möjligt och så fick jag stryka hennes gulliga kanonkula, undrar om bebben kunde känna det?:) Jag tog tillbaks några filmer som hon&karln lånat, körde förbi päronen och slängde in "Män som hatar kvinnor" till dem. Sedan for jag hem, satt vid datorn, sprang ut och tränade för att avreagera mig från en ilska mot en person som är sjukt svår att förstå sig på.  

Min sinnesstämning för denna dag/kväll är rätt så dunkel. Känns som att jag har lagt ett lock på en kokande kastrull och att det ska rinna över. Känns lite bättre nu när jag fått springa en sträcka. Men fattar inte varför en viss person kan vara så varm och omtänksam ena dagen för att sedan knappt låtsas om att vi är i samma rum. Kände mig verkligen genomskinlig. Och helt plötsligt fattar jag att denna människa har kommit igenom min skyddsmur...

Jag hatar att jag gillar denna person, jag hatar att personen i fråga fick mig att må bra för att sedan behandla mig som luft. Hur kan man vara så dubbel utan att det har varit någon konflikt? Jag hatar att varje cell i min kropp vill skriva ett sms, men vet att jag inte ska... Jag hatar att jag hatar, för det är inte jag. Men jag skriker inombords för att jag är så jäkla dum! Hur kunde jag inte se? Det måste ju vara nåt fel när jag gillar en person som så tydligt inte ens ser eller hör mig.

Det snurrar runt i min skalle. Hoppas kvällen och helgen har varit toppen för er som läser iaf:)


Fredagsmys

Här sitter jag med en knäckemacka, en stickning och kollar på let's dance. Det är fredagsmys på lyx nivå det:P

Tidigare ikväll har jag jobbat, hjälpt pappa att kopiera lite papper. Skrattat åt några galna youtube klipp och chattat med en trevlig vän/granne. Har hunnit med att träna lite på min lilla cykel också, inomhus såklart! :)

Men nu ska jag fortsätta snaska på min knäcke macka, sticka vidare på min sock och kolla på let's dance!

Lev och må!<3



Håller snart på att ha stickat klart min första tjocksocka. Min farmor gjorde alltid sockor åt mig förut, men nu när hon inte finns är det på tiden jag lär mig. Det är riktigt kul! Jag får såklart konsultera min kollega Margot, annars vore det inte så lätt. Men hon säger att efter jag har gjort några par så då sitter det. Då ska jag sticka annat också, till vänner och familj. Men första paret tar jag:P

Vardag

usch vad trött jag är:( Var tvungen att vända tillbaks på dygnet i morse för att jag skulle börja jobba. För att vara säker på att jag inte bara skulle slå av alarmet på mobilen, skrev jag en påminnelse som löd: "Jobbet kallar" :P

Har stängt av alarmet utan att vara medveten om det flera dagar i rad, medan jag var ledig. Kom i allafall upp i morse, men huvvaligen vad kallt det var ute. Till och med min näsa frös. -32 när jag gick vid 8.00.

Men det var skönt att komma tillbaks på jobbet på ett vis. Träffa de goa och glada brukarna/arbetskamraterna:)

På rasten tog jag en liten powernap. Inte lätt att kliva upp på morgonen för mig, som varit vaken till 5 på morgonen hela julsemestern :P Igår lyckades jag tvinga mig själv att släcka vid 01.15. Älskar natten, hatar morgonen.

På väg hem från jobbet klockan 15.30 tittade jag upp mot himlen och förundrades över att det var såå ljust. Inte becksvart som det varit redan 14.30 tidigare.. När började vi gå mot ljusare tider?
Längtar bara efter att åka och köra lite skoter till stugan vid bellviksjön innan det blir vår och sommar.

Nu orkar jag inte skriva mer:P Hoppas alla haft en bra måndag, nej whoops torsdag menar jag. Inte lätt när man börjar jobba en torsdag haha.

Amorphis-Alone



Slänger in en video som jag tycker var riktigt snyggt gjort. Bra musik också för den delen! Tack Roger för tipset om detta band!

Nu ska jag kika på en film på 3:an "Yours, mine and ours" och träna lite på träningscykeln. Ut går jag inte nu när det är -29,5 grader. Kan ju förfrysa näsan:P

Flytta eller inte flytta? That's the question

Det är en sak jag tänker på minst en gång om dagen. Ska jag kasta mig ut i det okända, läskiga, otrygga i att bara säga upp allt som är mitt liv just nu?

Det vore så skönt att vara en annan typ av människa än jag. Någon som inte lever för ordet trygghet. Trygghet i mitt fall, kanske bara är ren feghet? Det vore så skönt att börja på ny kula (som Sanna skulle sagt) eller komma närmare till konserter/biopremiärer/uteliv/shopping. Sådant som jag älskar! Kostar mig lika mycket som en utlandsresa att åka ner till ex. Sthlm för att gå på konsert. Skulle jag bo i närheten skulle jag inte behöva betala en massa pengar för att bo på hotell el. själva transporten dit ner. Det är det som kostar mest.

Det som ligger mig nära här är ju tryggheten i att kunna gå på snabbpromenader eller jogga vilken tid som helst på dygnet, morsan och farsan som kan fixa min bil eller hjälpa mig när gardinstången inte får fäste i väggen:P
Sedan har jag ju kompisen som i stort sett är en del av min familj, men som i sin tur har egen familj nu. Vilket innebär att vi är på vitt skilda platser i våra liv. De andra nära vännerna som är en del av mitt hjärta har flyttat härifrån. Så de åker jag och hälsar på någon gång om sender, om inte de kommer hit. Fast det är inte ofta!

I det stora hela är jag lite av en ensamvarg, förutom de vänner jag har som ringer i stort sett varje dag. Eller de vänner som jag träffar någon gång varannan månad eller mer sällan. De skulle jag ändå ha kvar om jag flyttade 65 mil bort till E-tuna eller Torshälla. . .

Jag älskar ju mitt jobb här. Det är också en del av tryggheten, men man kan inte leva av något som bara är 6 timmar per dag. 5 dagar i veckan.

Jag har kastat in en intresseanmälan till E-tuna och Torshälla om lägenheter till hösten. Vågar jag kasta mig ut då? Säga upp jobb, trygghet, lägenhet för det? Kanske är jag påväg att släppa kontrollen som låser mig kvar. Jag&Sandra ska ju kanske åka iväg och jobba utomlands en period i sommar. Det vore ett lyft om vi fick jobbet! Bara komma någon annanstans, något varmt ställe i tre månader och vara social och ha roligt. Förändring? Det ordet som i vanliga fall skrämmer lite:S

Flytta eller inte flytta? Svaret på den frågan kommer inte att komma till mig idag heller. Men kanske i morgon, kanske om några månader när jag inte är så feg längre. Då kanske jag bryter mig loss från den tunga kedja av trygghet som håller mig i sitt grepp. Så moster, när du läser detta. Hoppa inte högt av lycka än! I morgon börjar min vardag igen. Då börjar jag jobba på Dagcenter, tillbaks till mina älskade brukare och mina kära arbetskamrater. Usch vilken trygghetsnarkoman jag är!

Life's a bitch and then you (or I) die

Eller som Mille, min vän Emmas kille brukar säga med glimten i ögat till mig: "Life's a bitch. You can die!"
Haha.. kom och tänka på det nu när Emmiz ringde. Var sjukt förbannad innan...

Har varit och käkat pizza ikväll hos morfar&morbror. Senare skulle pappa,morbror och jag se hockey: Djurgården mot Skellefteå AIK... Vad kan jag säga det var någon gång, efter att djurgården börjat riktigt spöa skiten ur mitt kära SAIK som jag tappade humöret lite. Förstod någon gång under tredje period att det inte skulle sluta lyckligt, så jag halvsprang till mack nr 1: My Way, för att köpa snus. Det var stängt.
I vanliga fall stänger mackarna här klockan 21, så jag skyndade vidare till OKQ8. Hade ca 5 minuter på mig när jag kom dit och såg mörkret i fönstren.... SKIIIIT! Jag som verkligen ville ha en snus just då. Har varit utan i två dygn, men då hade jag iaf starka halstabletter. De tog slut strax efter åtta på kvällen. Eftersom mackarna stängde vid åtta ikväll, vilket jag inte hade koll på så kunde jag inte ens få tag på halstabletter. SKITSAMHÄLLE!

Närmaste mack, som jag vet har öppet är Statoil i Vilhelmina. Det ligger 5 mil härifrån, skulle kört dit om jag inte lider av älgskräck sedan förra vinterns kollision:(

Dagens I-landsproblem: SAIK spelar dålig hockey just nu, jag har ont i magen, snusabstinens och riktigt bad hair day:P

Dagens pessimistmotto: Life's a bitch and I can die

Tröstätning: Har popcorn i skafferiet.. Tänker äta dem nu, trots att det eg. bara är tisdag och det går emot mina principer.. MEN.. Who gives a damn? Ska dessutom se klart Karate Kid på tv4film.. Kan det bli sämre ?:P



Skynda att fynda:)

Är en sådan person som aldrig klarar av att göra rea kap. Lyckas alltid bara tycka om sakerna som INTE är på rea:S Men i eftermiddag var jag på biblioteket och shoppade tre böcker för det oslagbara priset 6 kr:D Slå det fyndet om ni kan!



Dagens negativa sida var att jag var tvungen att ta "farväl" av Sanna. Som snart åker tillbaks till Götet. Eller farväl är ju defintivt att ta i. Det är snarare på återseende, men ordet farväl fick sätta ord på hur jobbigt jag tycker det är. Att inte veta säkert när jag får se hennes glada ansikte igen:( När ses vi igen min vän?
Love you<3

Btw: Jag måste bara få tacka för de 2 kommentarer jag fick utav 33 som var in på min blogg igår och läste mitt inlägg. Kan inte för mitt liv förstå varför de 31 som inte lämnade en kommentar inte vågade? Jag har aldrig bitit någon förut.. Iallafall ingen som inte ville bli biten av mig:P

Nu är det dags att laga lite middag. Sköt om er!

Peace&Love to everyone <3

Vi har rätt till vår sexualitet!

Idag måste jag skriva av mig för att bli av med min frustration över en sak som jag råkade höra för ett tag sen, annars blir jag knäpp:P

Var på en nattklubb för ett tag sen och på väg därifrån hörde jag en besviken/ledsen tjej prata om hur en för henne okänd kille kommit fram och satt sig bredvid henne när hon snackade med en vän.
Han hade försökt klanka ner på henne inför hennes kompis genom att säga något i stil med att han hört att hon var så kåt av sig. Gud, va jag önskar att jag hade suttit bredvid vid just det tillfället! Vad var hans problem egentligen? Vad hade han med det att göra?


Jag tycker att både killar och tjejer, kvinnor och män, har samma rättigheter när det gäller sex och kärlek.
Vi säger när, var, hur och med vem vi delar säng med! Sålänge det inte skadar någon, sårar någon el. kränker varandra så är det helt okej! Kan någon tycka att det är "fult" att en tjej har haft ett tillfälligt sexuellt förhållande med någon, där båda är singlar och fria och där båda har gett sitt samtycke? Det tycker jag är konstigt och missvisande för det samhälle vi lever i idag!
Jag trodde nämligen att vi lever på 2000- talet. Eller är vi kvar på stenåldern fortfarande?
Min första tanke kring denna kille som uttalade sig om tjejen ovan: Var att han måste vara avundsjuk, missnöjd med sin egen situation eller otroligt trångsynt!

Att en tjej år 2010 ska behöva känna sig "kränkt" av ett uttalande som denna stackars kille uttryckte tycker jag är så fel! Jag blir rent utsagt förbannad.

Någon som inte delar samma tankar som mig får gärna tycka till! Aldrig fel att uttrycka sin åsikt, sålänge man vet vad man talar om. Jag står för min åsikt när jag säger att jag som singel har rätt att ha sex med vemsomhelst, närsomhelst, hursomhelst. Bara det är på bådas villkor! Jag skäms inte för att tycka det!

Någon som tycker att jag har fel?


If it makes me happy...

.. then sleep is overrated:P

Tänk om man kunde vara vaken hela dygnet, eller i alla fall hela natten igenom. Som jag varit nu när jag varit och ff är ledig. Sitter uppe till 5 el. som i natt/morse då jag inte somnade på riktigt förrän 10 på morgonen:) Men jag mår så sjukt bra:) Hade så kul hela kvällen&natten igår, så jag var nog dopad på adrenalinkickar.
Nog om det! Tänkte jag skulle prova lägga upp lite bilder från nyår , tagna några timmar innan tolvslaget:



Sanna&Jag tyckte jag var så lik Edward Scissorhand innan jag var riktigt färdig:D Någon som håller med? :P Annars hade vi superskoj på våran lilla parmiddag, åt gott: Smörgåstårta och mjölkchokladmousse till efterrätt. Sedan körde vi hela långa vägen till Borga, för att gå ut på Broga skicenter. Men dit hängde inte min kamera med. Så de bilderna har Sanna.

Ikväll har jag bara tagit d lugnt och myst för migsjälv. Såg filmen "Shrink" om en terapeut som förlorat sin fru efter att hon begått självmord. Han tappar då tron på sigsjälv och sitt yrke. Börjar röka på en massa och tappar sakta men säkert fotfästet. Tills en dag när han får en ung, ny klient som förlorat sin mamma. Jemmas mamma begick även hon självmord. Tack vare Jemma, får han en nytändning i sin yrkesroll och genom varandra får de båda hjälp med sitt sorgearbete. Riktigt bra film:)

Hoppas alla har fått en bra start på det nya året! Ta hand om er och varandra:)

RSS 2.0