Allt på en gång

Tittar på bonde söker fru. Ska skriva ut lite bokningsbekräftelser och skriver julkort och en massa annat samtidigt.. Kan inte riktigt bara sitta still. Mycket tankar nu kring känslor och drömmar och lite resfeber på det, börjar sakta komma till mig nu.

Funderar mycket på hur jag ska förhålla mig till en viss ny person, som jag börjat lära känna. Det är jobbigt när man tycker man kommit någon nära och lärt känna någon rätt så bra. Ändå vet man inte riktigt vars man har denna person. Som sagt det snurrar på lite i min skalle. Kanske bara ska ta dagen som den kommer... Inte fundera så mycket, utan bara låta allt ligga på is tills allt faller på plats. Låter det snurrigt? Ja, det är väl sådan jag är fundersam, eftertänksam, smått orolig. Fast jag kan ju faktiskt inte kontrollera hur allt ska vara och bli, även fast jag innerst inne önskar att jag kunde styra mitt öde/framtid lite bättre. Fast man kan ju inte styra hur andra ska känna.. Det måste jag lära mig acceptera! Det är inte lätt.


Kommentarer
Postat av: Miss Diana

Jo då man kan yttra sig om folk när dom själva berättat om vilka typer av knarkare och festare dom vart och hur dom gökat i tv hej villt så att deras egna barn kunde riskera att se det i tv, internet eller höra via vänner... Linda har själv erkänt sig va en dålig mor så jag fattar inte varför alla (många) är så förbannat försvaraktiga mot henne, det är ju nästan larvigt. Känner NI henne eller??Papporna vet jag inget om men jag har inte sett dom knullar runt i tv i alla fall. =)

2009-12-09 @ 21:20:49
URL: http://missdq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0