In flames- The chosen pessimist

Finns inget som funkar så bra till alla sinnesstämningar man har, som detta band. Är man förbannad ska man lyssna på In flames, är man glad ska man studsa och headbanga till dem och är man ledsen får man utlopp för det med. De lindrar, glädjer, stödjer, sätter ord på det man känner. Jag älskar texten i denna låt<3"Tell me which side I'm on approaching constant failure, who's friend or foe?
Between love and hate, which patch to follow?
How can I keep balance in this race ?
Come faith I'm dying....slowly
In many ways I'm the burden that divides us from the light
In many ways you're the halo that keeps my spirit alive
Temptation
Play the good or evil part
With me you evoke the dark
Erase the free will watch me heal
Amused by the trials and tribulations
If I survive I fly from here
But as the chosen pessimist
I carve my name in stone" - In flames (låten finns på albumet "A sense of purpose")

Kommentarer
Postat av: Vendela

Den var också bra - men jag är helt såld på Come clarity! Den är svår att slå ;-)Kram o godnatt från rock-auntie ;-)

2010-01-10 @ 21:18:53
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Postat av: Roger

Fan vilken bra röst Fridèn besitter. Har inte sett många livevideos på youtube där rösten varit dålig.Skulle vilja se valfritt idolmongo sjunga sådär klart efter 1 års konstant turnèrande med spelningar nästan varje dag.

2010-01-15 @ 21:30:35
Postat av: Andrea

Roger: In flames gör alltid sitt yttersta för sina fans. De ställer sällan in en konsert, oavsett om någon i bandet är sjuk eller frånvarande. Att de kan turnera så mycket är ju nästan övernaturligt, men det bevisar ju att de verkligen bryr sig om sina fans:) Och ja, Fridén har en bra sångröst, men som han sj sa på konserten så skulle han förmodligen inte kommit med i idol om han sökt dit. Problemet med idol, är ju att personerna där måste anpassa sig så mycket till själva programmet istället för att enbart fokusera på sin egen musikstil och att vidareutveckla den. De måste ju bemästra allt och när det blir dags att släppa en platta är det ju inte "deras musik" utan mest vad skivbolaget har bestämt. Och det måste ju vara supertråkigt för artisterna... Det är därför jag aldrig köper en skiva från någon som varit med i idol, för det är bara något mainstream-hopkok som låter som nåt man hört förut. Inget unikt, man glömmer dem ganska fort.

2010-01-17 @ 18:38:17
URL: http://livetenligtdregan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0